Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zemiakový šalát z Maďarska

14.06.2018 (21/2018) Príprava: 35 minút; Množstvo: 4 porcie
Zemiakový šalát z Maďarska
1 fotografia v galérii
Zemiakový šalát z Maďarska
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

1 kg zemiakov, 200 g prerastenej slaniny, 2 cibule, ocot, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP:

1. Zemiaky očistíme, umyjeme a v šupe uvaríme domäkka. Potom ich zlejeme, ošúpeme a ešte teplé nakrájame na plátky.

2. Slaninu nakrájame na malé kocky a spolu s nakrájanou cibuľou orestujeme do sklovita. Zmes podlejeme octom, rozriedime trochou vody a krátko povaríme.

3. Do zmesi pridáme zemiaky, soľ, korenie a dôkladne premiešame. Šalát odstavíme a pred podávaním necháme vychladnúť.

 

Švajčiarsky Jamie Oliver dva roky chránil pápeža Františka. Pápež miluje sladké, hovorí
Predpotopná röntgenológia v Bratislave: niekoľkohodinové čakanie, za kľúčik od toalety kartička poistenca
Hrášková rolka

© Ringier Axel Springer Slovakia, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×