Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cigánska kotleta

15.05.2018 (17/2018) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Cigánska kotleta
1 fotografia v galérii
Cigánska kotleta
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

750 g bravčových kotliet, 50 g tuku, 40 g údenej slaniny, 20 g cibule, 20 g hladkej múky, soľ, 3 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, mäsový vývar

POSTUP:

1. Mäso umyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a poprášime múkou. Na panvici ohrejeme tuk, na ktorom kotlety z oboch strán prudko opečieme.

2. K mäsu pridáme najemno pokrájanú cibuľu a nakrájanú slaninu. Všetko spolu krátko opečieme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak a podlejeme vývarom.

3. Podľa potreby dosolíme a prikryté na miernom ohni dusíme domäkka. Podľa potreby podlievame ďalším vývarom. Hotové kotlety podávame s ryžou a so zeleninovým šalátom.

 

300-stranové žiadosti o dotácie, za odhalenie podvodníka pokuta z úradu. Starosta hovorí o byrokratickej šikane
Slaný mrkváč
Veľryba, mimozemšťania a Domenico: Úprimne priznáva, že klame a leto trávi v meste, ktoré sa mu vôbec nepáči

© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×