Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rajčinový šalát

12.03.2018 (9/2018) Príprava: 20 minút; Množstvo: 3 porcie
Rajčinový šalát
1 fotografia v galérii
Rajčinový šalát
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

500 g rajčín, 3 vajcia, 250 g kyslej smotany, 50 g tvrdého údeného syra, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, soľ

POSTUP:

1. Vajcia uvaríme natvrdo, syr postrúhame. Rajčiny a vajcia pokrájame na kolieska alebo kocky.

2. Do misy na seba navrstvíme všetky ingrediencie – rajčiny, vajíčka, osolíme, okoreníme, posypeme nasekanou vňaťou, syrom a polejeme smotanou. Postup opakujeme až do spotrebovania všetkých surovín.

3. Necháme v chladničke prikryté zachladiť asi pol hodiny. Po vybratí šalát zľahka premiešame a podávame s celozrnnou bagetou.

 


Bizarné skalnaté útvary zasadené do malebnej krajiny. Turistický raj je len na skok od hraníc
Zimu prečká vo vode, pre mníchov bola pôstnym jedlom. Korytnačka stále žije v našich riekach
Bojíme sa, že chorá mama prepíše majetok na cudziu ženu. Vieme ju pozbaviť spôsobilosti na právne úkony?

© Ringier Axel Springer Slovakia, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×