Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kokosovo-čokoládové mafiny

12.02.2018 (5/2018) Príprava: 20 minút; Množstvo: 12 porcií
Kokosovo-čokoládové mafiny
1 fotografia v galérii
Kokosovo-čokoládové mafiny
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

4 žĺtky, 180 g hnedého cukru, 100 g masla, 150 ml teplého mlieka, 1 balíček prášku do pečiva, 100 g špaldovej múky, 100 g kokosovej múčky, 1 lyžička strúhanej citrónovej kôry, 100 g nasekanej horkej čokolády

POSTUP:

1. V mise vyšľaháme žĺtky s cukom a so zmäknutým maslom na hladký krém. Postupne doň zašľaháme mlieko, preosiatu múku, prášok do pečiva, kokosovú múčku, citrónovú šťavu a nasekanú čokoládu.

2. Cestom naplníme do dvoch tretín košíčky na mafiny a poukladáme na plech. Pečieme zhruba 25 minút v rúre vyhriatej na 180 °C. Po upečení necháme vychladnúť a podávame.

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

Plynová rúra: stupeň 3 – 4

Čas pečenia: 25 minút

 


Kuracie krídelká s uhorkovým šalátom
Riaditeľ Cirkul’artu: „V novom projekte sme spojili folklór, cirkus a divadlo a chceme cestovať po svete.“
Nové odrody ovocia sú za pomoci postrekov výkonnejšie, s vôňou a chuťou starých sa nedajú porovnať

© Ringier Axel Springer Slovakia, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×