Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hadža

22.03.2017 (10/2017) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Hadža
1 fotografia v galérii
Hadža
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

6 zemiakov, olej, 4 lyžice paradajkového pretlaku, 5 strúčikov cesnaku, 3 papričky čili, vodu, 1 kocku cukru, soľ, mleté čierne korenie, 3 vajcia

POSTUP:

1. Zemiaky ošúpeme, očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Na panvici ohrejeme olej, na ktorom prudko opečieme zemiaky zo všetkých strán.

2. K zemiakom pridáme paradajkový pretlak, prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájané papričky, trochu vody, cukor, soľ a korenie. Privedieme do varu a necháme chvíľu podusiť.

3. K zemiakom napokon prilejeme rozšľahané vajcia, odstavíme a necháme stuhnúť. Zmes už nemiešame. Podávame s chlebom.

 


Mladá Slovenka získala štipendium na prestížnej francúzskej škole módy
Klimatické zmeny môžu pohnať ceny kávy do závratných výšin, obáva sa odborník
Elvisove posledné dni: z limuzíny vystúpil takmer po šyroch, keď spieval, nebolo mu nič rozumieť

© Ringier Axel Springer Slovakia, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×